Kopi Kapal Api – Slow Drip

I’m not a huge fan of coffee, but I drink it once and a while. For some reason, coffee doesn’t have that “awake” effect like it is for others, so I like to enjoy coffee for its taste, not for the caffeine effect.

The other day I got this instant coffee package from my friend. It turns out that it is a slow drip instant coffee.

I have seen other brands of slow drip coffee, but this is the first time I see the “Kapal Api” brand, which is a local coffee brand here in Indonesia. Continue reading “Kopi Kapal Api – Slow Drip” »

Bakmi Atep – Bakmi Khas Belitung

Hi Guys…

After few months not posting anything to my blog, I want to start sharing and posting stuff again to my blog. Not merely for sharing, I want to post things to my blog as a way for me to also document the things that I have done 🙂 I hope you enjoy it too!

So today my parent just got back from Belitung and brought me this noodle that is originally from Belitung. The kind of noodle is different that what I used to eat here in Jakarta. You’ll see below. Continue reading “Bakmi Atep – Bakmi Khas Belitung” »

Review Bakmi Pangsit Palu di Kelapa Gading

Kembali lagi dengan culinary journey gua untuk cobain semua tempat makan bakmi di Jakarta. Emang goal ini kesannya absurd banget, tapi yaa begitulah, demi mencapai kepuasan makan bakmi, semua tempat makan bakmi enak di Jakarta harus gua cobain 🙂

Kali ini gua berkesempatan mengunjungi Bakmi Pangsit Palu di Kelapa Gading. Sebenernya sih udah beberapa kali temen gua mengusulkan tempat makan ini, tapi karena kesibukan yang ada, baru sempat hari Sabtu ini kesana.

To be honest, pas waktu gua sampe, gua agak lumayan kaget karena tempatnya kecil banget. Saking kecilnya, gua harus nuggu bangku kosong for about 15 min.

20160220_145431 20160220_145443

Continue reading “Review Bakmi Pangsit Palu di Kelapa Gading” »